sipeki nikoletta

Sipeki Nikoletta

Fodrászmester

FODRÁSZMESTER, KEMON SZAKTANÁCSADÓ, VIZSGA BIZOTTSÁGI TAG.

1996-ban sajátítottam el a fodrász szakmát, mely nem csupán elfoglaltságot, hanem a kiteljesülést is jelenti számomra. 2011-ben mestervizsgát szereztem. A Kemon cégnél szakmai segítséget nyújtok azon fodrászoknak, akiknek fontos a szakmai előrejutás és a fejlődés.

A szakmám legnagyobb részét a szalonmunka teszi ki. A vendégek elégedettsége nekem is öröm, ami arra ösztönöz, hogy mindig jobb, és jobb legyek. Egy jó szakember számára a tanulás soha nem ér véget. A tudatosság minden ember életében nagyon fontos, ami a mi szakmánkban is elengedhetetlen. A személyre szabott, felépített hajvágások és a hozzá kapcsolt különleges festések, melírozási technikák adják meg azt a pluszt, ami az elégedettség végeredményét adja. Természetesen nem szabad elfelejteni a csodálatos kontyokat és alkalmi frizurákat, amelyben az ember fantáziája szabhat csak határokat.

Kétféle ember létezik: Az, aki hozzám jár, és az, aki még nem tudja, hogy hozzám szeretne járni! Mondhatnám, hogy én vagyok a legjobb fodrász, de akkor csak erősíteném azon fodrászok táborát, akik a saját maguk sztárolásával szeretnének érvényesülni. Ahhoz, hogy én jó legyek, az kell, hogy a székemből kiszállva a legszebbnek érezd magad.

Nekem a fodrász szakma nem csak egy foglalkozás amit űzni kell. A munkám során nagyon fontos a tudatosság. Egy jó frizurát ugyanúgy meg kell tervezni, mint egy házat. Ha az alapját nem rakod le rendesen – összedől. Ezért fontos, hogy mielőtt a hajadhoz nyúlnék, az arcodat és az egyéniségedet is nézem. Volt már olyan, hogy mosás előtt szárazon nézték meg a frizurád, és beszélték meg veled, hogy is szeretnéd viselni azt? Nagyon sok mindent elárul nekem anélkül, hogy bármit is mondanál.

Én egy hajvágást egy óra alatt készítek el, mert minden egyes mozdulat szabályos leválasztást és figyelmet igényel. Ezért van az, hogy ha legközelebb visszajössz hozzám, pontosan ugyanolyanra tudom vágni a hajad, mint az előző alkalommal. Szerintem nincs rossz típusú haj, csak meg kell találni a hozzá megfelelő frizurát, amit te is könnyen tudsz kezelni. Így mindig lehetőséged van követni a divatot! Mi a divat? A divat mindig az, ami neked jól áll!!!

Növesztenéd a hajad, de mindig rövidre vágják? Nálam a vendégek úgy növesztik a hajukat, hogy közben hónapról-hónapra új frizurájuk lesz, amíg el nem érik a végleges hosszúságot. Tehát növeszteni nem lehetetlen úgy, hogy közben egészséges és divatos marad a frizurád.

Persze az egészséges hajhoz elengedhetetlen a minőségi anyaggal való vegyszeres munka. Ezért választottam a /Kemon/ NaYo hajfestéket, amely komplex összetevőivel ( len, joghurt, körömvirág ) a festés alatt ápolja a hajat. Az eredmény egy egészséges, csillogó haj.

A szakmám során számos nemzetközi oktatáson vettem részt és magam is segítek fodrászoknak. Bátran állíthatom,hogy mindent tudok amit a festésről tudni kell, és mondhatom magam a fejbőrbarát hajfestés szakértőjének.
Amennyiben te is bizalmat szavazol nekem, nem fogsz csalódni!

Várlak szeretettel!