2020-01-23

Téglás Gabriella – Masszőr

Miért lettem masszőr ? 🤩🥼🙌

Sokan nem tudjátok rólam , de az életemet sokáig cukrászként éltem , mígnem eljött a lehetőség , hogy ennek a szenvedélyemnek is hódolhassak. Régen szerettem volna már kitanulni a maszírozás csínját-bínját , mert egyszer régen egy könyvben azt olvastam , hogy a masszázzsal gyógyítani lehet. Többek között a REFLEXOLÓGIÁVAL.
Márpedig én eltökéltem , hogy a családomat ha tudom, meg is fogom gyógyítani. Ez legalább 10 évig csak álom volt, de aztán úgy hozta az élet hogy kitanultam a GYÓGYMASSZŐR mesterséget.
Annak idején a cukrászdában rengeteg kollégámnak voltak a sok munka miatt problémái: vállgyulladás , a sok emeléstől , idegbecsípődés a sok állástól és hajolgatástól , és még sorolhatnám…. volt kinek segíteni.
Aztán következett a következő fejezet , mikor kitanultam a TALPREFLEXOLÓGIÁT. Ez már utat nyitott egy szélesebb világ felé, mikor is kissebb-nagyobb belső szervi problémákat sikerült kezelnem a társaimon. Sorra jöttek a sikerélmények , melyek visszaigazolták , hogy érdemes volt masszőrnek tanulnom , mert tényleg sokat lehet segíteni vele az embereken.
Még mindig megszállotja vagyok a masszázzsal való gyógyításnak , és kínai gyógyászatot tanulok, hogy még több embernek és még több problémán tudjak segíteni. Ez egy igazi csoda ! Soha véget nem érő lehetőség arra , hogy mások életét jobbá tegyük. Ha csak annyit segítettünk , hogy fájdalommentesen élhet valaki , és ezzel visszaadtuk az életkedvét, már nagyot dolgot tettünk.