festett haj

Így tudod megőrizni festett hajad színét

Akiknek festett hajuk van biztosan találkozták már azzal a jelenséggel, amikor a szín megfakul. Ennek több oka is lehet, de íme néhány tipp, hogyan őrizheted meg frissen festett hajad pigmentáltságát.

korpásodás

Korpásodás és a megoldás

Egyes emberek életében sok problémát okozhat a fejbőr seborrheás dermatitis nevű betegsége, a korpásodás. Kevesen tudják, hogy ennek a betegségnek mik állhatnak a hátterében.

laza fürtök esküvői frizura

Álom esküvői frizura

Még nagyban zajlik az esküvői szezon, hiszen a nyár nem csak a nyaralásról, hanem a szerelmesekről is szól. Ha Neked is közeleg a nagy nap, de még nem döntötted el milyen esküvői frizura lenne a legtökéletesebb számodra, engedd meg, hogy most segítsek egy kicsit.

hajhullás

Hajhullás

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy létezik a hajhullás. Azt hiszem, valamennyire mindannyian tartunk is tőle. De most nézzünk be a hátterébe a dolognak.

Egészséges haj? Nem álom!

Egészséges haj? Nem álom!

Ebben a cikkemben három fantasztikus terméket szeretnék nektek bemutatni. A haj számára elengedhetetlenek bizonyos tápanyagok és nyomelemek, ezekről már írtam is egy cikksorozatot, amit ITT, ITT és ITT tudtok megnézni. Az a három termék, amiről most beszélni fogok, összesítik mindazt, amire a hajatoknak és a fejbőrötöknek szüksége van, orvosol és megelőz sok olyan problémát, ami sajnos nap, mint nap előfordul az életünkben.

Fontos vitaminok és ásványi anyagok a haj számára

Fontos vitaminok, ásványi anyagok a haj számára III.

Sokan elfelejtik, hogy van még egy igazán fontos és nélkülözhetetlen dolog a haj számára. Ez nem más, mint a fehérje! Hajunk 98%-a fehérje, ezért azoknál, akik vegetáriánus étrendet folytatnak, vagy drasztikus diétába kezdenek, garantáltan jelentkezik egy idő után a hajhullás. Mindez miért alakul ki? Mert a szervezet elkezd takarékoskodni, leállítja a hajszálak növekedését, így azok pihenő fázisba kerülnek.

sipeki nikoletta

Jó tanácsok egy fodrásztól :)

 

„Vajon milyen haj állna jól?” „Befestessem vagy maradjon a természetes színe?” „Lehet, hogy kipróbálom a melírt.” „Úgy szeretném, ha göndör lenne a hajam! Mikor legközelebb fodrászhoz megyek, bedaueroltatom!” „Úgy utálom, hogy ennyire göndör! Szeretnék egy olyan frizurát, aminél kevesebbet kell szenvednem a hajvasalóval!” „Nagyon meleg van és erre a hosszú hajam még rátesz egy lapáttal! De vajon hogyan állna, ha egészen rövidre vágatnám?” „Frufrut szeretnék! Jaj, vagy mégsem?”

Fontos vitaminok és ásványi anyagok a haj számára

Fontos vitaminok és ásványi anyagok a hajnak II.

Az előző cikkemben arról beszéltem melyek azok a fontos vitaminok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy hajunk egészséges legyen. De nem csak a vitaminok fontosak, hanem az ásványi anyagok és nyomelemek is. Itt a lista, hogy szép és egészséges legyen a hajatok!

  • 1
  • 2