A szervezet vitamin hiánya  a hajunk és fejbőrünk egészségi állapotát is befolyásolja és ezért elengedhetetlenül fontos bizonyos vitaminok és ásványi anyagok pótlása!

  • A-vitamin: Ha ez a vitamin hiányzik a szervezetedből, a hajad száraz lesz , de vigyázni kell, mert ez a vitamin túladagolható, mivel a szervezet elraktározza.
  • B-vitamin: Erősíti és táplálja a hajat, csökkenti a korpásodást, elősegíti a fejbőr anyagcsere folyamatait. Ez az a vitamin, ami megvédi a hajat az őszüléstől is.
  • C-vitamin: Ezt a vitamint azt hiszem, nem kell bemutatni. Antioxidáns hatásának köszönhetően segíti a vas gyors felszívódását, ami elengedhetetlen a haj egészsége miatt is.
  • E-vitamin: Ennek a vitaminnak a hiányát az jelzi, ha fénytelen a hajad. Ez is erős antioxidáns.
  • H-vitamin (Biotin): Ez a vitamin felel többek között körmeink egészségéért is, de a hajra is jótékony hatással bír.

Már ezzel is hatalmas lendületet adtok a szervezeteteknek és a hajatoknak is!
Egyedi összetétel,csak a BIOCOMNÁL!!!!
Nézzétek csak mennyi minden van benne
Green Multi Complex – Zöld növény alapú vitamin és ásványi anyag komplex

  • Zöld növény alapú vitamin és ásványi anyag komplex, flavonoid, antioxidáns, emésztőenzim tartalommal. Napi használatra javasolt, a táplálék-kiegészítők piacán összetételének gazdagsága folytán egyedülálló termék!
    Vitamin A, C, D3, E, K1, B1, B2, B6, B12, Niacin, Folsav, Biotin, Pantotensav, Calcium, Foszfor, Jód, Magnézium, Cink, Szelén, Réz, Mangán, Króm, Molibdén, Kálium, Klór, Spirulina, Citrus Bioflavonoidok, L. Acodiphilus, Soja izoflavonok, Gomba Comlex, Para Aminobenzoesav, Heszperidin, Rutin, Quercetin Dihydrate, RNA/DNA Complex, Kolin bitartarát, Inositol, Bór, Lutein, Szőlőmag Extract, Fenyőkéreg Extract, Zöld Tea Extract, Árpafű, Lenmag por, Zab rost, Emésztőenzim Complex, Fekete Áfonya, Ginko Biloba, Gotu Kola por

Ha szeretnètek tudni hogy  hogy lehet hozzájutni nagykeráron bátran írjatok az info@sipeki.hu e-mail címre, vagy regisztráljatok, amihez itt az ajánlói kódom:137440

Következő cikkemben a haj számára fontos ásványi anyagok lesznek terítéken. Lessétek meg azokat is! :)