Még nagyban zajlik az esküvői szezon, hiszen a nyár nem csak a nyaralásról, hanem a szerelmesekről is szól. Ha Neked is közeleg a nagy nap, de még nem döntötted el milyen esküvői frizura lenne a legtökéletesebb számodra, engedd meg, hogy most segítsek egy kicsit.

Hoztam pár képet, amik kifejezetten jól mutatnak egy esküvői fotózáson vagy az oltár előtt.

hajdíszes konty esküvői frizura Az első egy laza konty. A hajsütő vas és egy-két hajtű csodákra képes! Ha kontyot szeretnél, akkor mindenféleképpen valami mutatósabb kell, mert a feltűzött haj nehezen látszik a fotókon. De ha ilyesmit választasz biztos, hogy mutatós lesz, főleg ha valamilyen dísszel feldobod.

vízesés fonat esküvői frizuraLehet egy egyszerű fonat is nagyon mutatós. Ezt itt vízesés fonatnak hívják, és nagyon sokan kedvelik. Hétköznapokra is teljesen tökéletes és könnyen kivitelezhető, de egy plusz fonattal és minimális díszítéssel tökéletes esküvői frizura válik belőle. Ráadásul, ebbe beleilleszthető a fátyol is.

laza fürtök esküvői frizuraEgy virágos hajpánt és néhány hajtű, ennyire elegáns esküvő frizurát képez. Mutatós, nőies. Garantáltan emlékezni fognak rá, még évekig az esküvődön részt vevő nők.

hullámos esküvői frizuraDe ha nem tervezel semmi extrát, vagy már kicsúsztál az időből, az is elég, ha megfelelően van beszárítva, becsavarva a hajad.

Mindegy bárhogyan is döntesz, én a rendelkezésedre állok és megvalósítom az álmaid. Hívj bátran és megbeszélünk mindent. (tel.: +36 30 958 2935)