Ebben a cikkemben három fantasztikus terméket szeretnék nektek bemutatni. A haj számára elengedhetetlenek bizonyos tápanyagok és nyomelemek, ezekről már írtam is egy cikksorozatot, amit ITT, ITT és ITT tudtok megnézni. Az a három termék, amiről most beszélni fogok, összesítik mindazt, amire a hajatoknak és a fejbőrötöknek szüksége van, orvosol és megelőz sok olyan problémát, ami sajnos nap, mint nap előfordul az életünkben.

Az első a Biocom hajsampon. Természetes, növényi hatóanyagai serkentik a hajnövekedést, táplálják a hajhagymákat, erősítik a hajszálakat, letisztítják a fejbőrt, csökkentik a túlzott zsírosodást, segítik a bőrlégzést. A rozmaring, a csalán, a körömvirág és a bormenta intenzív hatóanyagainak köszönhetően lefed szinte minden problémát, ami a fejbőrünkkel csak adódhat. Megszűnteti a korpásodást, az ekcéma okozta kényelmetlen viszkető érzést, gyulladáscsökkentő hatású, megállítja a kopaszodást, kisgyermekeknél elmulasztja a koszmót. Az erős haj-, és fejbőrzsírosodást is kezeli, csökkenti a hajhullást.

Egymagában is megállja a helyét ez a sampon, de ha intenzívebb és hatékonyabb kúrát szeretnétek a hajatoknak és a fejbőrötöknek, csak ajánlani tudom emellé a Hair Nice haj és fejbőr regeneráló krémet, ami egy olyan pakolás, amit még hajmosás előtt kell alkalmazni a száraz fejbőrre.

Növényi hatóanyagai – jojoba, szőlőmag, homoktövis, karotta, rozmaring, borsmenta, geránium, cédrus, csalán, ginseng – hatnak a bőrre, a bőr alatti szövetekre, a hajhagymákra, ezáltal az egész hajállományra.

Következmény:
feltöltődnek a fejbőr ásványi-anyag és vitamin raktárai, kitisztulnak a fejbőr alatti szövetek, helyreáll a vér és nyirokkeringés, optimális lesz a hajtermelés, ezért hajhullás, hajritkulás, kopaszodás, foltos hajhullás, korpás, viszkető fejbőr intenzív kezelésére ajánlott.

És mindezek után, hogy tápláljuk és megvédjük hajunkat az intenzív kezelés után, a Biocom hajbalzsam elvégzi a maradék munkát. „Bevarrja” a szétnyílt hajszálakat, felfrissíti a fejbőrt, regenerálja a festett, igénybevett hajat, könnyen kifésülhetővé teszi a gubancokat, fényessé teszi a fénytelen hajkoronát.

Mindezt természetes alapanyagokkal, amik nem károsítsák az egészségünket.

A három termék egyben megadja a hajunknak és fejbőrünknek mindazt, amire feltétlenül szükség van, de egyenként is hatásosan kezelik a problémákat. Szerettem volna minden fontos információt megosztani veletek ezekről a termékekről, de akadhatnak még kérdések, azért kérlek titeket, forduljatok hozzám bizalommal, abban az esetben is ha vásárolni szeretnétek ezekből a termékekből. Telefonszámom:+36 30 958 2935, e-mail címem: info@sipeki.hu

Ha nagyker áron szeretnétek a sampont, „hajkencét” és/vagy balzsamot megvásárolni, regisztráljatok a Biocom oldalán, amit ITT tehettek meg és használjátok ajánlói kódomat, ami a következő: 137440