Sok töprengés után úgy döntöttem, ráfér az oldalra a megújulás, és most elérkezett a várva várt pillanat! Mindenkit szeretettel köszöntök a megújult sipeki.hu weboldalon! A már megszokott menüpontokon kívül, újdonságokkal várok minden érdeklődőt és szépülni vágyót. Hadd emeljek ki most párat ezek közül az újdonságok közül!

Hírek

Ez alatt a pont alatt megtalálsz majd minden fontos információt, akciókat, érdekességet erről a szép szakmáról. Hetente többször fogok jelentkezni tippekkel, mert tudom mennyire fontos lehet egy jó frizura egy buliba, vagy egy randevúra. Ráadásul ezek a cikkek nem csak az oldalon, hanem a Facebook-on is megtalálhatók lesznek majd!

Biocom-Ökonet

A fodrászként eltöltött évek alatt egyre fontosabbá vált számomra, hogy hajatok egészségét megőrizve újabb és újabb vegyszermentes technikát sajátítsak el és ilyen anyagokkal dolgozzak. Mindezek mellett egyre fontosabb lett az is, hogy egészségesen éljek, ezért csatlakoztam az Ökonet csapatához, hogy segítséget nyújthassak abban, hogy minél egészségesebben éljenek azok az emberek, akikkel nap, mint nap találkozom. Ezért ha Te is csatlakozni szeretnél ehhez a programhoz és az oldalon található információk felkeltették az érdeklődésed, keress bizalommal és megosztom veled az egészség megőrzés titkait!